Sakarya Haber! Ümmet Çi̇l, Öz Sağlık-İş Sakarya Şube Başkanlığı Adaylığını Açıkladı | Senin Sendikan , Senin Sayfan

Sakarya Haber! Ümmet Çi̇l, Öz Sağlık-İş Sakarya Şube Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

  • Anasayfa
  • Sakarya Haber! Ãœmmet Çi̇l, Öz SaÄŸlık-Ä°ÅŸ Sakarya Åžube BaÅŸkanlığı Adaylığını Açıkladı
Sakarya haber! Ümmet Çil, Öz Sağlık-İş Sakarya Şube Başkanlığı adaylığını açıkladı
Yazar : Admin / 1 Ekim 2022, Cumartesi / Kategori : ÖZ SAĞLIK-İŞ / Görüntülenme Sayısı : 2834

Sakarya haber! Ümmet Çil, Öz Sağlık-İş Sakarya Şube Başkanlığı adaylığını açıkladı

Hak-Ä°ÅŸ Konfederasyonuna baÄŸlı Öz SaÄŸlık-Ä°ÅŸ Sendika Sakarya Åžubesi’nde çeÅŸitli görevde bulunan Ãœmmet Çil, ‘Tabana ses, işçiye nefes olmak için yola çıkıyoruz’ sloganıyla adaylığını açıkladı.

Öz SaÄŸlık-Ä°ÅŸ Sendikası Sakarya Åžubesi’nde çeÅŸitli görevlerde bulunan Ãœmmet Çil, baÅŸkan adaylığını açıkladı. ‘Tabana ses, işçiye nefes olmak için yola çıkıyoruz’ sloganıyla yola çıkan Çil, “BildiÄŸiniz üzere 2017 yılından bu yana yokluÄŸunda varlığında Genel BaÅŸkanımız Devlet Sert’in tensipleri ve izinde Öz SaÄŸlık-Ä°ÅŸ Sendikamızın Sakarya ayağında temsilcilik, il temsilciliÄŸi ve Åžube BaÅŸkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulundum. Bu görevleri yürütürken daima işçi kardeÅŸlerimizin hak ile menfaatlerini ön planda tutmayı, sendikamızın misyon ve idealleri doÄŸrultusunda Genel BaÅŸkanımızın gösterdiÄŸi hedeflere gece gündüz demeden koÅŸmayı ÅŸiar edindim” dedi.

Çil, “Almış olduÄŸumuz görevlerde zaman gözetmeden imkanlarımız doÄŸrultusunda yorulmadan koÅŸmaya özen gösterirken aynı zamanda mevcut baÅŸkanımıza itici bir kuvvet olmaya, işçi kardeÅŸlerimizin menfaatleri doÄŸrultusunda hareket edebilmek için yol gösterici olmaya çalıştık. Kısa ve öz olarak ifade etmek gerekirse Sakaryamız maalesef Sakarya saÄŸlık işçisinin hak ettiÄŸi gibi üyelerimize teÅŸkilatımıza ve Genel BaÅŸkanımıza layık bir ÅŸekilde yönetilmemektedir. Bunun sebebini derinlemesine incelemeye gerek olmadığı gibi tüm Sakarya saÄŸlık camiası ve saÄŸlık emekçilerinin malumu olduÄŸu üzere bir sendikacı olarak işçi kardeÅŸlerimizin hastalığında, saÄŸlığında, cenazesinde, düğününde yanında olunmadığında hiçbir kıymet-i harbiyesi ve maneviyatı kalmamaktadır. Konuyu daha ileriye götürmem gerekirse; Genel BaÅŸkanımız Devlet Sert’in gecesi gündüzü, sabahı, akÅŸamı bulunmamaktadır, kendisi ve yönetimi gece gündüz demeden il il gezerek herkesin gönüllerine koÅŸmaktadırlar, böyle bir genel baÅŸkana sahip olup işçinin sorunlarından ve sıkıntılarından uzak bir anlayış sergilemek, evimizde yatarak sendikacılık yapmak ne Sakaryamızın ÅŸanına nede Öz SaÄŸlık-Ä°ÅŸ Sendikamızın namına yakışmamaktadır” diye konuÅŸtu.

Açıklamasına devam eden Ãœmmet Çil, “Bu ve sayabileceÄŸimiz çokça sebeplerden dolayı Sakarya saÄŸlık işçisine ve genel BaÅŸkanımız Devlet Sert’e layık yönetilebilecek bir Sakarya Åžubesi için yola çıktığımızı ve Sakarya Åžube BaÅŸkanlığına gerçekleÅŸecek olan 1. OlaÄŸan genel kurulda aday olduÄŸumuzu buradan net bir ÅŸekilde ifade etmek istiyorum. Bizler Sakarya Åžube BaÅŸkanlığına adaylığımızı koyarak aslında ÅŸunu anlatmak istiyoruz, çok uzun uzadıya cümleler kurmaya gerek olmadığını baÅŸkalarının ne yapmadığını deÄŸil kendimizin neler yapabileceÄŸini sahada bizzat anlatmak ve göstermek istiyoruz. Sakarya SaÄŸlık İşçisinin sorunlarını biliyor ve yakından takip ediyoruz. Åžunu net olarak ifade etmek isteriz ki; kazansakta, kaybetsekte yıllardır ekmeÄŸimizi bölüştüğümüz tüm işçi kardeÅŸlerimizin dostlarımızın daima emrinde olmaya devam edeceÄŸiz” ÅŸeklinde konuÅŸtu. – SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

0

Habere yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız