Şırnak Haber: Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanlığına Sabgatullah Anmal Yeni̇den Seçi̇ldi̇ | Senin Sendikan , Senin Sayfan

• Şırnak Haber: SaÄŸlık-Sen Şırnak Åžube BaÅŸkanlığına Sabgatullah Anmal Yeni̇den Seçi̇ldi̇
Şırnak haber: Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanlığına Sabgatullah Anmal yeniden seçildi
Yazar : Admin / 22 Ekim 2022, Cumartesi / Kategori : SAĞLIK-SEN / Görüntülenme Sayısı : 6602

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanlığına Sabgatullah Anmal yeniden seçildi.

SaÄŸlık-Sen Şırnak Åžubesince yapılan açıklamaya göre, SaÄŸlık-Sen Genel BaÅŸkanı Semih DurmuÅŸ’un da katılımıyla SaÄŸlık-Sen Şırnak Åžubesinin 4. OlaÄŸan Genel Kurulu bir otelde gerçekleÅŸtirildi.

Durmuş, genel kurulda, sendikacılıkta birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, sendika olarak çalışanların hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi için mücadele ettiklerini belirtti.

Gösterdikleri çabayla saÄŸlık ve sosyal hizmet çalışanlarına yönelik önemli kazanımlar elde ettiklerini anlatan DurmuÅŸ, “TeÅŸkilatımızın razı gelmeyeceÄŸi hiçbir bir sözleÅŸmenin altına imza atmadık, atmayacağız da.” dedi.

Daha sonra tek liste halinde gidilen seçimde, Sabgatullah Anmal yeniden şube başkanlığına seçildi.

Kaynak : Sondakika