Kürsüde Konuşma Yaparken Fenalaşan Eski̇ Sendi̇ka Başkanı Haşi̇m Candan Hayatını Kaybetti̇ | Senin Sendikan , Senin Sayfan

• Kürsüde KonuÅŸma Yaparken FenalaÅŸan Eski̇ Sendi̇ka BaÅŸkanı HaÅŸi̇m Candan Hayatını Kaybetti̇
Kürsüde konuşma yaparken fenalaşan eski sendika başkanı Haşim Candan hayatını kaybetti
Yazar : Admin / 22 Ekim 2022, Cumartesi / Kategori : BELEDİYE–İŞ / Görüntülenme Sayısı : 7191

GeçmiÅŸte Belediye-Ä°ÅŸ Sendikası genel merkez yöneticiliÄŸi ve Ä°zmir 6 No’lu Åžube BaÅŸkanlığı yapan 72 yaşındaki HaÅŸim Candan, sendikanın daveti üzerine hafta sonu düzenlenecek 12’nci OlaÄŸan Genel Kuruluna katılmak için Ankara’ya geldi.

Genel Kurul öncesi sendikaya emeği geçenlerin onurlandırılması amacıyla genel merkezde düzenlenen plaket takdim törenine katılan Candan, plaketini aldıktan sonra konuşmak için kürsüye çıktı.

Konuşma yaptığı sırada fenalaşarak yere düşen Candan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Candan’ın fenalaÅŸmadan önceki son sözleri “Ben son nefesimi sendikamda vermek isterim. Çünkü onurumu, ÅŸerefimi, bugünkü birçok ÅŸeyimi, emek verdim ama bu sendikada kazandım. Birbirimizden gocunmayalım, ürkmeyelim, birbirimizin kıymetli, deÄŸerli mücadelesinden faydalanalım.” oldu.

Yapılan müdahaleye raÄŸmen hayatını kaybeden Candan’ın cenazesinin, sendikada düzenlenen törenin ardından Ä°zmir’e uÄŸurlanacağı öğrenildi.