Bayrampaşa’da Toplu İş Sözleşmesi̇ İmzalandı: İşçi̇lere Yüzde 80 Zam Yapıldı | Senin Sendikan , Senin Sayfan

Bayrampaşa’da Toplu İş Sözleşmesi̇ İmzalandı: İşçi̇lere Yüzde 80 Zam Yapıldı

  • Anasayfa
  • BayrampaÅŸa’da Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesi̇ Ä°mzalandı: İşçi̇lere Yüzde 80 Zam Yapıldı
Bayrampaşa’da Toplu İş Sözleşmesi imzalandı: İşçilere yüzde 80 zam yapıldı
Yazar : Admin / 29 Ekim 2022, Cumartesi / Kategori : HİZMET-İŞ / Görüntülenme Sayısı : 5796

Bayrampaşa’da Toplu İş Sözleşmesi imzalandı: İşçilere yüzde 80 zam yapıldı

BayrampaÅŸa‘da Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesi imzalandı: Ä°ÅŸçilere yüzde 80 zam yapıldı

Ä°STANBUL BayrampaÅŸa Belediyesi ile Hizmet-Ä°ÅŸ Sendikası arasında toplam bin 50 iÅŸçiyi kapsayan Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesi imzalandı. Yeni sözleÅŸmeye göre iÅŸçilerin ücretlerine brüt yüzde 80 zam yapıldı, sosyal hakları iyileÅŸtirildi ve ücretlerin 6 ayda bir enflasyon oranında artırılması kararlaÅŸtırıldı.

BayrampaÅŸa Belediyesi ile Hizmet-Ä°ÅŸ Sendikası arasında 2 yıl süreli Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesi imzalandı. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törende, sözleÅŸmeyi belediyeyi temsilen BaÅŸkan Atila Aydıner, sendikayı temsilen Hizmet-Ä°ÅŸ Genel BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet Keskin imzaladı. Toplam bin 50 iÅŸçiyi kapsayan yeni sözleÅŸmeye göre, iÅŸçilerin ücretlerine brüt yüzde 80 zam yapıldı, sosyal hakları iyileÅŸtirildi ve ücretlerin 6 ayda bir enflasyon oranında artırılması kararlaÅŸtırıldı. BayrampaÅŸa Belediyesi’nin önünde yapılan imza törenine AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Ersin Saçlı, sendika ve belediyenin protokol üyeleri ve iÅŸçiler de katıldı. 2022-2024 dönemini kapsayan sözleÅŸmenin imzalanmasının ardından Hizmet-Ä°ÅŸ Sendikası Genel BaÅŸkanvekili Mehmet Keskin tarafından BayrampaÅŸa Belediye BaÅŸkanı Atila Aydıner’e Türk bayrağı hediye edildi.

“Biz iÅŸçimizi asla enflasyona ezdirmeyiz”

Her daim iÅŸçilerinin yanında olduÄŸunu belirten BayrampaÅŸa Belediye BaÅŸkanı Atila Aydıner, “Ortalama binin üzerinde iÅŸçimiz var. Bunlarla ilgili olarak 2 yıllık sendikamızla birlikte bir anlaÅŸma yaptık. O anlaÅŸmada iÅŸçilerimizin her türlü hak ve hukuklarını göz önüne alarak bir rakam belirledik. Bugünkü mevcut ÅŸartlar altında da iÅŸçilerimizin ne kadar mutlu ve memnun olduklarını gördük. Tabii iÅŸçi memnun ve mutlu olunca biz de mutlu ve memnun oluyoruz. Ä°nÅŸallah sayın cumhurbaÅŸkanımızın önderliÄŸinde bu furya devam edecek. Biz iÅŸçimizi asla enflasyona ezdirmeyiz. Ondan ÅŸüpheniz olmasın. Onlara bunu söyledim zaten. Åžu andaki iliÅŸkilerimiz çok çok iyi. Ä°ÅŸçilerimizle herhangi bir problemimiz, sıkıntımız yok. Onların dertleri, sıkıntısı; bizim derdimiz, sıkıntımız. O açıdan bu anlaÅŸmanın BayrampaÅŸa’ya, iÅŸçilerimize hayırlı ve uÄŸurlu olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Sendikamızı da tebrik ediyor, kutluyorum. Ä°nÅŸallah sendikamızla birlikte kardeÅŸlerimizin her türlü hak, hukuklarını gözeteceÄŸiz ve yolumuza emin adımlarla devam edeceÄŸiz” dedi.

BayrampaÅŸa Belediye BaÅŸkanı Atila Aydıner’e teÅŸekkürlerini sunan Hizmet-Ä°ÅŸ Sendikası Genel BaÅŸkanvekili Mehmet Keskin, “CumhurbaÅŸkanımızın da söylediÄŸi gibi biz ücretli çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceÄŸiz zihniyetini BayrampaÅŸa’da da yaÅŸatan Belediye BaÅŸkanımız Atila Bey’e çok teÅŸekkür ediyorum. Çalışanlarımızın mutlu olması, hizmetlerinin daha güzel olması anlamına gelecek. Yüksek bir enflasyon ortamında yaşıyoruz, bunun farkındayız ama biz ülkemize, çalışanlarımıza, yöneticilerimize güveniyoruz” diye konuÅŸtu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

0

Habere yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız