Türki̇ye Taşkömürü Kurumu’Na Alınacak İşçi̇ Sayısı 2 Bi̇ne Çıkarıldı | Senin Sendikan , Senin Sayfan

Türki̇ye Taşkömürü Kurumu’Na Alınacak İşçi̇ Sayısı 2 Bi̇ne Çıkarıldı

• Türki̇ye Taşkömürü Kurumu’Na Alınacak İşçi̇ Sayısı 2 Bi̇ne Çıkarıldı
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na alınacak işçi sayısı 2 bine çıkarıldı
Yazar : Admin / 22 Nisan 2023, Cumartesi / Kategori : GENEL MADEN–İŞ / Görüntülenme Sayısı : 3611

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na alınacak işçi sayısı 2 bine çıkarıldı

Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı Hakan Yeşil, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın TTK’ya 2 bin işçi müjdesini değerlendirdi. Yeşil açıklamasında şu ifadeler yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız Filyos’da doğalgazın açılışını yaparken, bin madenci söylemişti daha önce. Kurumda ihtiyaç olduğunu iyi anlattık. Bin madencinin yetersiz olduğunu ilettik. Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza konuyu iletmemize yardımcı oldular. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Yeterli mi tabi ki yetersiz ama bir kapıyı araladık ötesi de gelecektir. 2 bin kişi de bu kuruma can suyu verecektir.”