Sendi̇ka Temsi̇lci̇leri̇nden Tebri̇k Zi̇yareti̇ | Senin Sendikan , Senin Sayfan

Sendi̇ka Temsi̇lci̇leri̇nden Tebri̇k Zi̇yareti̇

• Sendi̇ka Temsi̇lci̇leri̇nden Tebri̇k Zi̇yareti̇
Sendika temsilcilerinden tebrik ziyareti
Yazar : Admin / 11 Ocak 2022, Salı / Kategori : TÜRK EĞİTİM-SEN / Görüntülenme Sayısı : 6023

Sendika temsilcilerinden tebrik ziyareti

ERZURUM (Ä°HA) – AraÅŸtırma Ãœniversitesi seçilen Atatürk Ãœniversitesine tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda sendika temsilcilerini makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, üniversitenin elde ettiÄŸi baÅŸarıları misafirleriyle paylaÅŸtı. Ä°lk olarak Türk EÄŸitim-Sen Erzurum 2 No’lu Åžube BaÅŸkanlığına seçilen Barış Anıl ile yönetimini kabul eden Rektör Çomaklı, sivil toplumun demokrasinin vazgeçilmez ögelerinden biri olduÄŸunu ifade ederek: “Sendikalar sivil toplum oluÅŸumunun önemli bir bileÅŸenidir. Bu bakımdan yapılan her türlü iÅŸ birliÄŸini topluma katkı olarak görüyoruz. Ãœniversitemizin geliÅŸimi ve hedefleri için sendikalarla da iÅŸ birliÄŸi halinde olmaya gayret ediyoruz. Bugünkü ziyaretleri ve deÄŸerli istiÅŸareleri için sendika temsilcilerine teÅŸekkür ediyor, Türk EÄŸitim-Sen Erzurum 2 No’lu Åžubesinin yeni yönetimine baÅŸarılar diliyorum” dedi.

Plan ve projelerinden bahsederek önümüzdeki dönemde yapılması düşünülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan 2 No’lu Åžube BaÅŸkanı Barış Anıl ise iletiÅŸim kanalı içerisinde iÅŸ birliklerine devam edeceklerini belirterek bu iÅŸ birliÄŸi ölçüsünde ÅŸehre huzur, birlik, beraberlik anlamında katkı saÄŸlamayı arzu ettiklerini belirtti. BaÅŸta eÄŸitim olmak üzere yapılacak olan tüm çalışmalarda her zaman olduÄŸu gibi yine paydaÅŸ olmaya devam edeceklerini aktaran Anıl, misafirperverliÄŸinden dolayı Rektör Çomaklı’ya teÅŸekkür etti.

Bir hayırlı olsun ziyareti de Erzurum Memur-Sen’den

Erzurum Memur-Sen Ä°l Temsilcisi Mustafa KarataÅŸ ve ekibi, Rektör Çomaklı’yı ziyaret ederek baÅŸta üniversite ile bulunduÄŸu kent olmak üzere bölge ve tüm ülkeye faydalı olacak AraÅŸtırma Ãœniversitesi unvanından dolayı emeÄŸi geçenleri tebrik etti. Åžimdiye kadar oldukça baÅŸarılı çalışmaların altına imza atan Atatürk Ãœniversitesinin Erzurum için önemli bir deÄŸer olduÄŸunu ifade eden KarataÅŸ, Rektör Çomaklı ve yönetimine çalışmalarında baÅŸarılar diledi.

Ziyaretten ve iyi dileklerinden dolayı duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Çomaklı, Erzurum Memur-Sen Ä°l Temsilcisi Mustafa KarataÅŸ ve yönetimine Atatürk Ãœniversitesine gösterdikleri hassasiyet ve ilgilerinden dolayı teÅŸekkür etti. Ziyaret, iyi niyet temennileriyle son buldu. – ERZURUM

Ä°hlas Haber Ajansı – Son Dakika Haberleri