Ürgüp Beledi̇yesi̇nden İşçi̇si̇ne Destek | Senin Sendikan , Senin Sayfan

Ürgüp Beledi̇yesi̇nden İşçi̇si̇ne Destek

• Ãœrgüp Beledi̇yesi̇nden İşçi̇si̇ne Destek
Ürgüp Belediyesinden işçisine destek
Yazar : Admin / 12 Ocak 2022, Çarşamba / Kategori : HİZMET-İŞ / Görüntülenme Sayısı : 3678

Ürgüp Belediyesinden işçisine destek

Hizmet Ä°ÅŸ Sendikası Kayseri Åžube BaÅŸkanlığı ile Ãœrgüp Belediyesi arasında ek protokol yapılarak Ãœrgüp Belediyesi ve Ãœrgüp Personel A.Åž’de çalışan işçilerin ücretlerine ek zam yapıldı.

Ãœrgüp Belediyesi’nde düzenlenen törene Belediye BaÅŸkanı Mehmet Aktürk, Hak-Ä°ÅŸ Konfederasyonu Kayseri Ä°l BaÅŸkanı ve Hizmet Ä°ÅŸ Sendikası Kayseri Åžube BaÅŸkanı Serhat Çelik, NevÅŸehir Hak-Ä°ÅŸ Ä°l BaÅŸkanı ve Öz SaÄŸlık Ä°ÅŸ Sendikası NevÅŸehir Ä°l BaÅŸkanı M. Fatih Mutlu, belediye yetkilileri ve sendika temsilcileri katıldı.

Hizmet Ä°ÅŸ Sendikası Kayseri Åžube BaÅŸkanı Serhat Çelik yaptığı konuÅŸmada, Ãœrgüp Ä°lçesinin güzelleÅŸmesi ve dünyaya tanıtılması noktasında birçok projeye imza atan Belediye BaÅŸkanı Aktürk’ün ek protokol yapma talepleri doÄŸrultusunda kendilerini boÅŸ çevirmediÄŸini belirterek, “Sendika olarak üyelerimizin ücretlerine ek zam yapılması doÄŸrultusunda talepte bulunmuÅŸtuk. Belediye BaÅŸkanımız da bizleri ve işçi kardeÅŸlerimizi sevindirerek bu talebimizi olumlu karşıladılar. Kadrolu arkadaÅŸlarımızın almış oldukları ücretlerinin üzerine yüzde 25 oranın da Ãœrgüp Personel A.Åž’de çalışan arkadaÅŸlarımıza da almış oldukları ücretlerinin üzerine yüzde 23.8 oranın da ek zam yapma kararı alınmıştır. Bu vesile ile baÅŸta Belediye BaÅŸkanımız olmak üzere ek protokol de emeÄŸi geçen müdürlerimize ve belediye yetkililerimize teÅŸekkür ediyorum.” dedi.

Ãœrgüp Belediye BaÅŸkanı Mehmet Aktürk imza altına alınan ek protokol ile işçilere ekonomik ÅŸartların zorlaÅŸması nedeniyle ailelerini geçindirmeye çalıştıklarını belirterek ÅŸu ÅŸekilde devam etti, “Dünyanın tüm bölgesinde yaÅŸanan sıkıntı nedeni ile Ãœrgüp Belediyemiz de hizmet eden ve ilçemiz için gece gündüz demeden çalışan arkadaÅŸlarımız da nitekim etkilenmiÅŸlerdir. Bizlerde sendikamızla görüşerek işçi kardeÅŸlerimize zam yapma kararı aldık. ” dedi. – KAYSERÄ°

Ä°hlas Haber Ajansı – Ekonomi Haberleri